За нас

slide-2n
За нас
BALEA GROUP е консорциум, включващ 9 фирми – Балджиев ООД, Балджиеви 91 ООД, Панацея ООД, Хелиос М ООД, Балеа ООД, Совата ЕАД, Овощен разсадник ЕООД, Панацeя Комерс ЕООД, Агриланд ЕАД.

Как започна всичко

Началото бе поставено в далечната 1991 година от фирма „Балджиев 91” и вече години наред устояваме на предизвикателствата и препятствията по пътя към развитието си до днес. Седалището на „Балеа груп” е в Севлиево – икономическият оазис на страната ни. Сред предлаганите услуги от компанията са консултации, кредитиране, доставка на семена и пестициди, торове и петролни продукти. В приоритетите на холдинга влиза и изкупуването и търговията със селскостопанска продукция на територията на България, Европейския съюз и други страни, развиващи селско стопанство.

Не само това са възможностите на компанията. BALEA GROUP разполага с повече от 50 000 декара земя, върху която произвежда собствено зърно.

Изискванията на потребителите и клиентите на организацията, както и поддържането на висок стандарт, качество и контрол са приоритетни за политиката и поведението на над 250 служители в компанията. Може би в това се крие разковничето, че можем да се похвалим с великолепната си работа с най-добрите и успели земеделци в България.

+
Декара земя
+
Служители
+
Продукта
Сертификата

Бази

Зърнобаза
Айтос

Зърнобаза
Добрич

Зърнобаза
Совата

3 Зърнобази Севлиево

Зърнобаза
Лом

База
Слънчево

Зърнобаза
Кнежа

Зърнобаза
Свищов

Зърнобаза
Нова Загора

База
Пловдив

Офиси

Централен
офис

Офис
София

Офис
Пловдив