Зърно

Търговия със селскостопанска продукция

Зърно

В историята на BALEA GROUP, търговията със стокова продукция датира от 1996 г. Сред приоритетите на компанията е износът на зърнени култури. Сред изкупуваната за експорт продукция са културите: пшеница, ечемик, рапица, царевица, слънчоглед, ръж, овес и грах.

0
Зърнобази

BALEA GROUP се ползва със статута на лицензиран зърнотърговец. Изкупните дейности се осъществяват чрез директна връзка с производителя, което определя икономическата рентабилност на този процес. Изкупуването на стоката е комплексна услуга, включваща и транспорт на продукцията. BALEA GROUP транспортира продукцията от и до всички точки на страната, включително, стратегически важните Дунавски и Черноморски пристанища. За да предоставим качествени услуги и продукти, разчитаме на 10 собствени, модерно оборудвани зърнобази в България. Всички те са разположени сред „житниците” у нас.

Натрупали сме солиден опит в своето развитие, благодарение на ползотворните си взаимоотношения с чужди компании, развиващи дейност в този отрасъл. BALEA GROUP е в тесни пазарни взаимоотношения с търговски компании в Европа и извън континента, чийто бизнес е свързан с продуцирането на биогорива и фуражи, както и доставка на основни суровини за хранително-вкусовата промишленост.

В търговията със стокова продукция, BALEA GROUP преследва своето кредо за оптимално качество на търгуваните суровини и максимална гъвкавост на транспортните услуги, защото сме уверени, че нашите клиенти го заслужават!