Горива и масла

Търговия на едро и дребно

Горива и масла

Още от основаването си през 1991 г., в портфолиото на BALEA GROUP фигурира търговията с петролни продукти, както на едро така и на дребно. На едро доставяме всички видове светли горива с производител „Lukoil Bulgaria” и „Rompetrol Bulgaria“.

Разполагаме със собствен автопарк от автоцистерни, което дава възможност за бърза реакция и доставка на гориво във всяка една точка на България по всяко време. Автоцистерните за транспорт на петролни продукти са оборудвани със сертифицирани електронни броячи, които ежегодно се проверяват от органи на Държавна Mетрология, гарантирайки най-високо качество на услугата и доставяния продукт. Горивото се доставя придружено от сертификат за качество на производителя.

BALEA GROUP е основен дистрибутор на масла „SHELL” и „PRISTA” за централна и северна България. Продукти на гореспоменатите производители могат да се закупят както на дребно в бензиностанциите ни, така и на едро, във варели по 200 л., доставени с наш, специализиран транспорт.

За търговията на дребно, BALEA GROUP разчита на изградена мрежа от бензиностанции в различни части на страната. Всички те са модернизирани и снабдени с нивомерни системи и фискални устройства свързани със системата на НАП. Нашите клиенти могат да разчитат на пълната гама от автомобилни горива, които могат да заредят в централна, северна и южна България. За улеснение на редовните ни клиенти сме изградили система за безкасово плащане, която работи във всичките ни обекти.

Предлагаме пълната гама от транспортни и машинни масла, тъй като BALEA GROUP е основен доставчик на редица фирми в промишления и транспортен сектор.