Стокова продукция

В историята на “Балея груп”, търговията със стокова продукция датира от 1996 г. Сред приоритетите на компанията е износът на зърнени култури. Сред изкупуваната за експорт продукция са културите: пшеница, ечемик, рапица, царевица, слънчоглед, ръж и овес.

Балея груп се ползва със статута на лицензиран зърнотърговец. Изкупните дейности се осъществяват чрез директна връзка с производителя, което определя икономическата рентабилност на този процес. Изкупуването на стоката е комплексна услуга, включваща и транспорт на продукцията. Балея груп транспортира продукцията от и до всички точки на страната, включително, стратегически важните Дунавски и Черноморски пристанища. За да предоставим качествени услуги и продукти, разчитаме на 3 собствени, модерно оборудвани зърнобази в България, а скоро ще завършим изграждането на още една. Всички те са разположени сред „житниците” у нас.

Натрупали сме солиден опит в своето развитие, благодарение на ползотворните си взаимоотношения с чужди компании, развиващи дейност в този отрасъл.  Балея груп е в тесни пазарни взаимоотношения с търговски компании в Европа и извън континента, чийто бизнес е свързан с продуцирането на биогорива и фуражи, както и доставка на основни суровини за хранително-вкусовата промишленост.
В търговията със стокова продукция, Балея груп преследва своето кредо за оптимално качество на търгуваните суровини и максимална гъвкавост на транспортните услуги, защото сме уверени, че нашите клиенти го заслужават!